Activități În Natură

Bucură-te de aerul ozonat și liniștea din zonă pentru activități reconfortante în natură. Pentru cei care caută momente de solitudine, este locul ideal pentru yoga în aer liber, sesiuni de meditație/mindfulness sau doar lenevit la soare, în hamac, în compania unei cărți bune.

Adaugă o limonadă fresh cu mentă, câteva fructe și iese un picnic pe măsură. Iar după ce citești un capitol sau servești prânzul, îți recomandăm o mică plimbare printre plantele și florile aromatice care cresc în zonă – cimbrișor, salvie sălbatică, rhododendronul cu nuanțele lui de roz-violet, menta sălbatică, roiniță – și care înconjoară locul într-o aromă unică.

Activități Indoor

Dacă ai o zi în care tot ce îți dorești e să stai în cameră, fără să faci nimic, bucură-te de dolce far niente la PurpleVague! Ai la dispoziție TV cu Netflix, pentru binging la serialele tale favorite.

Poți oricând să comanzi mâncare și să savurezi aromele locale în preparatele gourmet. Iar atunci când vrei să îți relaxezi corpul, ieși pe terasă și ai la dispoziție propriul jacuzzi eco, cu vedere panoramică. Și mai mult decât atât, poți încerca sauna sau îți poți rezerva o sesiune de masaj de relaxare.

Trasee În Natură

Pentru cei cu spirit de explorator, care iubesc plimbările în natură, există o serie de trasee, cu diferite de grade de dificultate, precum este traseul de 4h care te duce până la Vârful Leaota. La numai 1h de condus de locația noastră, poți accesa Parcul Național Bucegi, ideal pentru drumeții de o zi.

De asemenea, recomandăm și traseele cu bicicleta, care au grad de dificultate mediu (40km) – Pietroșița – Dealu Frumos – Runcu – Valea Runcu – Piatra – Bădeni – Fieni – sau greu (60km), pe următoare rută: Fieni – Runcu – Râul Alb – Șipot – Vulcana Bai – Sotanga – Târgoviște.

Echitație

Trăiește una dintre cele mai speciale experiențe, aceea de a călări pe dealurile neîmblânzite ale Runcului. Punem la dispoziție, prin partenerii noștri, sesiuni de echitație, sub atenta îndrumare a trainerilor, care te vor învăța cum să stai în șa, dar și cum să creezi o legătura cu calul tău, un animal deosebit de inteligent.

Pe termen lung, călăria te poate ajuta să îți consolidezi echilibrul, să îți coordonezi mișcările, să te concentrezi, să ai o poziție frumoasă a corpului și să îți întărești musculatura spatelui.

Terapie Forest Bathing

Este una dintre cele mai vechi tipuri de terapii, inspirată din cultura japoneză, recomandată inclusiv medical pentru anxietate și stres. Sunetele specifice ale pădurii, lumina soarelui care pătrunde delicat printre frunzele copacilor, aerul proaspăt și curat – elementele care îți oferă confort și îți vindecă sufletul, apoi corpul.

Să stai în natură înseamnă revitalizare, energie și claritate psihică. Mai multe detalii despre terapia de forest bathing poți descoperi și în mini documentarul alăturat, îți furăm doar 4 minute din zi.