Masaj de relaxare

Masaj de relaxare, pe bază de programare.

Masajul de relaxare este conceput pentru eliberarea de endorfine și serotonină și pentru a scăpa de stresul adunat din cauza rutinei de zi cu zi.

La PurpleVague aducem o experiență completă de relaxare și deconectare, cu ajutorul serviciului de masaj, disponibil pe bază de programare.

Jacuzzi eco
« coming soon »

Jacuzzi eco cu sistem de filtrare cu ozon, de altfel cel mai performant sistem de curățare din acest moment, disponibil pe terasa fiecărui bungalow.

Jacuzzi-ul sau masajul prin hidroterapie este recomandat pentru relaxarea mușchilor, mai ales după drumețiile pe care le poți face în zonă, dar și pentru curățarea porilor pielii, astfel că te vei simți revigorat și hidratat în urma unei sesiuni de hidromasaj.

Saună din lemn
« coming soon »

Saună din lemn, poziționată în pădurea din apropiere, printre copaci. Sauna este uscată, cu o temperatură de 44-45 °C și este pentru max. 2 persoane. Există o serie de beneficii recunoscute ale folosirii saunei, precum creșterea imunității, eliminarea toxinelor, chimicalelor si altor impurități de la nivelul pielii, accelerarea metabolismului, relaxarea mușchilor, eliberare de stres, atenuarea alergiilor și problemelor respiratorii.

*Pentru toate activitățile disponibile, recomandăm programare în prealabil, la rezervarea sejurului

Galerie