1. INFORMATII DESPRE SITE

1.1.Site-ul www.purplevague.ro este proprietatea administratorului societatii Purplevague SRL, cu sediul in Str. Soimus, nr. 23, bl.2, sc.B, et.2, ap.23, sector 4, Bucuresti, 040704, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/3667/2021, C.I.F. RO43827754, numit pe parcursul acestor termeni si conditii purplevague.ro

1.2. purplevague.roeste un site  deschis in vederea informarii clientiilor sai. Paginile site-ului furnizeaza informatii generale despre serviciile oferite de PurpleVague SRL. Accesarea site-ului purplevague.ro presupune acordul Dvs. fata de termenii si conditiile de utilizare.

  1. PROPRIETATEA INTELECTUALA

Pentru rezolvarea problemelor legate de proprietatea intelectuala si cele legate de protectia datelor cu caracter personal, PurpleVague SRL respecta cerintele Regulamentului U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) privind protectia datelor cu caracter personal.

2.1 Continutul si design-ul purplevague.ro, fotografile, desenele, textele, sloganurile, imaginile, precum si toate lucrarile integrate in acest site,  sunt proprietatea PurpleVague si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat pe site-ul purplevague.ro de catre utilizatorii inregistrati, terte parti ori parteneri, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat respectivele informatii. 

2.2. Este interzisa orice utilizare a continutului site-ului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Exceptie fac informarile, comunicatele de presa, care pot fi preluate partial sau integral de catre reprezentanti ai mass-media, cu precizarea sursei.

  1. SCHIMBARI ALE SITE-ULUI

Compania Purplevague SRL isi rezerva dreptul de a modifica si/sau actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe Internet, in orice moment, fara preaviz.

  1. INREGISTRARE, PAROLE SI RESPONSABILITATI

4.1. Accesul Dvs. la serviciul de Newsletter sau alte facilitati din cadrul site-ului necesita inregistrarea Dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Purplevague.ro nu va cere niciodata parola conturilor Dvs. in mesaje prin posta electronica sau telefon (sms, mms, voce).

 

  1. VIATA PRIVATA

PurpleVague respecta viata Dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site.

PurpleVague respecta legislatia romana in vigoare, respectiv Regulamentului U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) privind protecţia datelor cu caracter personal, precum si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Regulamentului U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) privind protecţia datelor cu caracter personal, Dvs. va puteti da consimtamantul, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Purplevague SRL, str. Soimus, nr.23, bl.2, sc.B, et.2, ap.23, sector 4, Bucuresti.

Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor cu privire la noutatile aparute in legatura serviciile oferite de societatea noastra, participarea la concursuri sau campanii promotionale desfasurate pe site-ul purplevague.ro.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la Dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. PurpleVague nu disemineaza informatia colectata unor terti fara consimtamantul Dvs. expres si prealabil.

PurpleVague este impotriva transmiterii de mesaje comerciale nesolicitate (spam) pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului si va da posibilitatea abonarii la newsletter-ul cu noutati din site, prin simpla introducere a emailului Dvs. Acest email va trebui insa confirmat prin apasarea pe un link trimis la adresa respectiva .De asemenea, veti avea posibilitatea sa va dezabonati in orice moment de la acest newsletter. 

  1. PROMOTII, PUBLICITATE SI CONTINUT FURNIZAT DE ALTE PARTI PARTENERE

Anumite parti ale continutului publicat pe site pot fi furnizate de catre terte persoane cu care avem relatii contractuale in acest sens.

  1. LEGEA GUVERNANTA

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele conditii si termeni, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de comun acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti.